"Orlovi dočekani kao pobjednici"

Tekst: M.M.
Foto: Kurir

VJEROJATNO prvi put u novijoj povijesti reprezentativci Srbije došli su nakon natjecanja svi zajedno u Beograd. Nogometaše su, poslije eliminacije sa Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali brojni novinari i nekoliko desetaka navijača, koji su mahali srpskim zastavama i razvili transparent na kojem je pisalo "Vi ste za nas pobjednici", prenosi Kurir.

> Procurile snimke kako Srbi piju i puše noć prije utakmice s Njemačkom

Kapetan Srbije Dejan Stanković bio je dobro raspoložen: "Atmosfera je uvijek bila odlična, a takva će biti i u idućem periodu. Pričao sam s Mihajlovićem o njegovoj navodnoj izjavi o sukobima među igračima, on je to kategorično demantirao. Što se tiče slika na kojima suigrači piju i puše, to su obične gluposti. Mi smo odrasli ljudi koji imaju djecu i koji imaju pravo raditi što hoće u svojoj sobi.

Ne vidim ništa strašno u tome što smo poslije večere popili jedno pivo. Možda je ispalo malo ružno, ali nema potrebe praviti negativnu atmosferu tamo gdje je nije bilo. Ne vidim nijedan razlog da nas Savez kazni", napomenuo je Stanković.

"Raduje me što među nama vlada odlična atmosfera. Prvi put svi smo se vratili zajedno iako smo putovali čak 26 sati. Nema potrebe da se nekome sa 27 godina pravdam zato što pušim. To ću raditi uvijek kad budem htio", dodao je Lazović za kraj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara