Partizan prijeti istupanjem iz Superlige: "Blizu smo odluke"

Partizan prijeti istupanjem iz Superlige: "Blizu smo odluke"
Foto: FK Partizan

PARTIZAN prijeti napuštanjem Superlige.

Radikalan potez povučen je nakon što je Partizan po vremenskim neprilikama u petak bio natjeran odigrati domaću prvenstvenu utakmicu s Mačvom u sklopu 21. kola (0:0). 

Partizanovi čelnici inzistirali su da se utakmica zbog snježnih padalina odgodi, ali direktor Superlige Vladimir Bulatović "naredio je da se utakmica odigra". 

Dodatan je problem i što je Vladimir Bulatović, prema izjavama Partizanovih dužnosnika, obećao kako će se svi preostali mečevi odigrati. Međutim, u međuvremenu su odgođeni brojni ogledi poput Čukaričkog i Crvene zvezde te Spartaka i Voždovca.

"Smatramo da je grubo prekršen članak 68 Pravilnika o natjecanju. Uložit ćemo žalbu. Budemo li odbijeni, pokrenut ćemo drugostupanjski postupak. Budemo li ponovno odbijeni, razmotrit ćemo što i kako dalje. Partizanov upravni odbor blizu je odluke da donese odluku o istupanju iz Superlige", poručio je Partizanov potpredsjednik Vladimir Vuletić za B92.

Partizan će, prema tvrdnjama srpskih medija, zatražiti očitovanje i zaštitu Srpskog nogometnog saveza. Također, sazvat će izvanrednu sjednicu Skupštine Superlige koja okuplja sve prvoligaše.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara