Pranjić otpao, Mandžukić dva dana izvan stroja

Pranjić otpao, Mandžukić dva dana izvan stroja

IZBORNIK SLAVEN BILIĆ tradicionalno se muči sa ozljedama svojih igrača pa je tako, nakon mladog Hajdukovca Nikola Kalinića, za finiš kvalifikacija otpao i Danijel Pranjić.

Naime, nakon jučerašnjeg pregleda u zagrebačkoj klinici Mediko, utvrđeno je da Pranjić ima otekline u dubljem predjelu mišića. Iako srećom nije došlo do rupture, ozljeda ipak zahtijeva duže mirovanje i prpiradajuću terapiju.

No, to nije sve. Mario Mandžukić, koji je u Bilićevo jato sletio tek nakon ozljede Kalinića, u Čatežu se pojavio s ukočenim vratom te će dva dana biti izvan stroja. Treningu će se priključiti tek u četvrtak, što bi značilo da Bilić trenutno vježba sa tek dvojicom napadača Olićem i Eduardom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladen Petrić zbog lakšeg potresa mozga i danas će trenirat lakšim intenzitetom. Spomenimo i to, da je izbornik istaknuo da ni sa kim od svojih igrača, kao i dosad, ne želi riskirati te da vjeruje našoj liječničkoj službi.

Treninzi reprezentacije u Brežicama sljedećih su dana zatvoreni, obzirom da će izbornik staviti poseban naglasak na taktiku kojom će se suprostaviti Makedoniji.

D.R.
Foto.H.p.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara