Roma želi Pršu i Krpana

MOŽEMO povjerovati da se Fabio Capello zanima za Dadu Pršu, ali da se pored Tottija i squadre zanima i za Petra Krpana, Hajdukovog napadača, u to je malo teže povjerovati. No, možda kao u slučaju Prše, Runje ili Viduke, ono što za nas nije dobro, u inozemstvu proradi.

Capello je izjavio kako ga Dado Pršo interesira, no jedini problem Capellu je što Dado više nije mlad (29 mu je godina tek). "Izvrstan je igrač, i pratimo ga", izjavio je Capello.

Pršo je svojim igrama za Monaco zadivio cijelu Europu, pa nije čudo da se uz ostale europske klubove i jedan od najboljih talijanskih prvoligaša zanima za njega.

Da Petra Krpana zove Roma saznao je Vjesnik koji javlja kako je Mauro Bencivenga, član stručnog stožera Rome već nekoliko puta dolazio gledati Hajdukovog napadača. Zanimljivo je da je Krpan baš tada odigrao svoje najbolje utakmice.

Na primjer, kada je Bencivenga gledao susret Cibalije i Hajduka, Krpan je postigao rijetko viđen pogodak. Protiv Rome Krpan je dosta namučio njihovu obranu, a dodatnu pažnju zaslužio je kada je briljantom minijaturom predriblao Zebinu i asistirao Buli za pogodak.

Vjesnik piše kako je Panucci u poluvremenu susreta Rome i Hajduka zaustavio Krpana i rekao mu da igra izvrsno.

Slobodna Dalmacija javlja kako su se Talijani kod Branka Grgića već raspitivali o Krpanovoj cijeni i o mogućnosti realizacije transfera u siječnju 2004. godine.

Redoviti pratitelji nogometnih zbivanja na news grupi hr.rec.sport.nogomet na vijest o mogućem transferu Krpana u Romu reagirali su sa sprdnjom:

"Roma ´oće Krpana, a Manchester Polovanca"

"Da ga ljubi Carew u ćelu onu lijepu ko Blanc Bartheza"

"Krpan će čistit kopačke i donosit Cedevitu i čaj"

"Krpan bi mogao bez pardona u Zvjezdane staze, a i ušteda šminke bi bila značajna"

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara