Ronaldo: Real je bio jači s Pepeom, Jamesom i Moratom

Ronaldo: Real je bio jači s Pepeom, Jamesom i Moratom

 Foto: Getty Images/ Guliver Image

CRISTIANO RONALDO sinoć je na Wembleyu odigrao utakmicu ispod nivoa, baš kao i ostatak momčadi. Spursi su ih razbili rezultatom 3:1, ali Ronaldo nije zabrinut. Dapače, smatra da imaju dovoljno vremena kako bi poradili na greškama i poboljšali igru.
 
"Jako je loše što smo izgubili. Real je naviknut na pobjede. Naravno, nismo željeli izgubiti, ali to je nogomet. Bili smo na krivom putu tijekom cijele utakmice, no to ćemo promijeniti i siguran sam da ćemo na kraju i uspjeti. Imamo puno vremena kako bismo popravili greške i uvjeren sam da ćemo uspjeti."
 
Na pitanje što se događa s Realom u posljednjim utakmicama, Portugalac je rekao da ne mogu uvijek biti najbolji na svijetu. 
 
"Ne događa se ništa. Ne možemo uvijek biti jednako dobri. Trenutno nismo u formi koju smo priželjkivali, iako nismo uopće igrali toliko loše."
 
Smatra da je Tottenham zabio neregularan gol. 
 
"Rezultat 3:0 bio je poražavajući za nas, ali prvi gol Spursa nije bio regularan dok su drugi zabili izvan igre."
 
Progovorio je i o svom ugovoru te kadru Reala.
 
"Imam još četiri godine ugovora s Realom. Ne želim ga obnavljati. Ne želim da ovo zvuči kao izgovor, ali igrači poput Pepea, Jamesa i Morate su nas činili jačima. Mladi igrači Reala su budućnost, no još uvijek su premladi i nemaju iskustva."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara