Sjajni Petar Milas ostvario 14. pobjedu u karijeri, sudac spasio Rusa nokauta

Sjajni Petar Milas ostvario 14. pobjedu u karijeri, sudac spasio Rusa nokauta
Foto: Screenshot

PETAR MILAS, splitski boksač, ostvario je 14. pobjedu u karijeri, od čega 11 nokautom i bez ijednog poraza. 

Sjajni 23-godišnji Splićanin nokautirao je Rusa Denisa Bahtova u šestoj rundi borbe koja se održala u Munchenu, gdje je imao veliku podršku hrvatskih navijača. U ring je ušao s pjesmom "E moj narode", a potom krajem prve runde krenuo opasno prijetiti protivniku. Njegova inicijativa nastavila se i u drugoj rundi, a već u trećoj je dobro uzdrmao Rusa. Vrhunac se dogodio u petoj rundi kada je Milas ljevicom žestoko pogađao Bahtova, kojeg je u šestoj izvjesnog nokauta spasio sudac i prekinuo borbu.

"Možda nije po mojoj volji, vidi se da nisam dugo bio u ringu, ali pobjeda je tu. Denis je jako tvrd boksač, dugo sam ga razbijao, ima tvrdu glavu. Želim se zahvaliti svima koji su došli, hvala na podršci. Ja se nadam da će europska titula biti u srpnju, no sve je do menadžmenta", poručio je Milas nakon pobjede za RTL. 

Milas se trebao boriti za teškaški EBU naslov prvaka Europske unije protiv Cyrila Leoneta, ali je borba otkazana zbog ozljede Francuza, a kao njegove zamjene trebali su upasti Poljak Sergiej Werwejko ili Nijemac Muhammed Ali Durmaz ali ni od toga nije bilo ništa, pa je Milas svega dva dana prije saznao da će se boriti protiv Bahtova i pokazao da za njega nema prepreka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara