E-SPORT

SOFA DERBY: FIFA 20 event sa zvijezdama

SOFA DERBY: FIFA 20 event sa zvijezdama
Foto: A1

U četvrtak, 14. studenoga, A1 i PlayStation čitav jedan dan će posvetiti su najpopularnijoj igri u stvarnom i virtualnom svijetu – nogometu. Posjetitelji će u paviljonu 11D od 14 sati, osim osvajanja giveaway poklona, u Paviljonu 11D moći zaigrati FIFU 20 protiv Tarika Filipovića, Luke Bulića, ali i YouTube i gaming sceni poznatijih PvT Mole-a i Malajskog tapira.

Posjetiteljima će se pridružiti i Joško Jeličić, komentator i voditelj na Planet Sport kanalima, a javnosti poznat i kao bivši hrvatski nogometaš i reprezentativac.

Osim druženja s poznatim licima, očekuje se i dolazak pobjednika natjecanja ESL FIFA 20 Challenge powered by A1 & PlayStation kojem će organizatori uručiti pobjednički pehar i čestitati na izvanrednom uspjehu.

U sklopu ESL FIFA 20 Challenge turnira ukupno je odigrano preko rekordnih 400 kvalifikacijskih utakmica. Kroz svih šest dana trajanja Infogamera posjetitelje očekuje najveće izdanje sajma do sada, a i ove godine PlayStation i A1 nezaobilazne su destinacije za sve igrače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara