Srebrić tvrdi da će reprezentacija uspješno sletjeti: "Štrajk u Grčkoj završava u ponoć"

Srebrić tvrdi da će reprezentacija uspješno sletjeti: "Štrajk u Grčkoj završava u ponoć"

Foto: AFP

GRČKU je danas paralizirao novi štrajk. Radnici u javnom i privatnom sektoru ne mire se s rezovima i otpuštanjima, a na nož su dočekali odluke grčke vlade o uvođenju poreza na imovinu i stavljanja "na čekanje" 30 tisuća državnih službenika. Bilo je i priča da bi se štrajk mogao produžiti što bi moglo izravno utjecati na hrvatsku reprezentaciju.

Bilić boysi sutra putuju u Atenu pa bi u tom slučaju morali pronaći neku alternativnu rutu. No, tajnik HNS-a Zorislav Srebrić uvjerava nas da će sve proći u redu i da će igrači sretno sletjeti.

"U Grčkoj traju štrajkovi, ali završavaju danas u ponoć. Situacija je takva da su oni usmjereni u središte grada, a mi smo smješteni na periferiji ", umiruje Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Srebrić je s povjerenikom za sigurnost Zoranom Cvrkom još jučer stigao u Grčku kako bi dogovorio pojedinosti oko organizacije utakmice. HNS je nakon dužih pregovora dobio 800 ulaznica iako su trebali dobiti 1600 odnosno pet posto ukupnog kapaciteta. Srebrić je hrvatskim navijačima još nešto poručio:

"Grčka policija nas je obavijestila da u blizinu stadiona neće puštati nikoga tko nema kartu za utakmicu odnosno vaučer. Drugim riječima, ako nemate vaučer ne morate ni dolaziti u Grčku."

Situaciju u Grčkoj je iz Čateža komentirao izbornik Slaven Bilić.

"Oni su odlučili štrajkati danas, bili smo spremni letjeti srijedu. Danas štrajka cijeli promet, ali u ponoć staje. Sutra bi trebali najnormalnije poletjeti za Atenu. Ovo je za nas bolja varijanta", rekao je Bilić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara