Svi zadovoljno trljaju ruke: "Orlovi ipak lete u Split"

Svi zadovoljno trljaju ruke: "Orlovi ipak lete u Split"

Tekst: M.P.
Foto: AFP

JOŠ SE samo čeka potvrda Upravnog odbora HTS-a (danas), no još su jučer nestale sve dileme oko domaćinstva velikog Davis Cup okršaja protiv Srbije. Kako su to srpski mediji izvijestili, "Orlovi će ipak letjeti u Split".

Zadovoljstvo nakon sklopljenog posla nije skrivala splitska dogradonačelnica Anđelka Visković.

"Istina je. Sve smo dogovorili u Banovini na sastanku s predsjednikom Hrvatskog teniskog saveza Radimirom Čačićem te izvršnom direktoricom Marinom Mihelić. Grad je predstavljao gradonačelnik Željko Kerum i dogovor je protekao u najboljem redu", potvrdila je dogovor Visković u razgovoru za Slobodnu Dalmaciji i dodala:

"Ostalo je još samo da formaliziramo dogovor, odnosno da se potpiše ugovor. Grad će savezu uplatiti milijun kuna, a organizacijski je dio prebačen na tvrtku TPN Sportski grad. Što se ulaznica tiče, HTS-u će ići 3 tisuće, a od toga 500 za potrebe Grada Splita."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić: Očekujem ogroman interes

Predsjednik HTS-a Radimir Čačić je u startu favorizirao Split. Sada zadovoljno trlja ruke.

"Mislim da je sada bilo više vremena i svi su sve razumjeli, što su zahtjevi ITF-a i što moramo napraviti. Sve je teklo bez ikakvih problema. Mislim da će to biti vrlo dobar meč i u igračkom, ali i u organizacijskom i navijačkom smislu. Naravno, očekuje se ogroman interes. To su reprezentacije koje su i bez ovog podgrijavanja atmosfere vrhunske i iznimno privlačne, a i renking najboljih igrača je odličan."

"Na onom smo standardu koji stalno imamo. Samo je sada, kad se malo ozbiljnije uključio na vrijeme i tehnički dio, tvrtka TPN Sportski grad koja tu ima iskustva i s ugovaranjem poslova i s cijenama, to je olakšalo Gradu, skinulo im je s vrata jedan dio obveza u kojima nisu do kraja unutra, a TPN Sportski grad jest. Ugovor će biti potpisan između Grada i HTS-a kao partnera, a Grad će potpisati posebni ugovor s tvrtkom TPN Sportski Grad", zaključio je Čačić za Slobodnu Dalmaciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara