Torcida Trogir: Laž je da smo dinamovcu zabranili igrati humanitarni turnir

Torcida Trogir: Laž je da smo dinamovcu zabranili igrati humanitarni turnir
Foto: Davor Javorović / Pixsell

TROGIRSKA Torcida očitovala se o slučaju zabrane nastupanja igraču koji navija za Dinamo na Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Brešan - Jeva, koji se u organizaciji Kluba navijača održava u školskoj dvorani. 

Smatra da se radi o podmetanju kluba Bonito, koji je organizatore optužio da su njihovom igraču usred turnira zabranili nastup jer je navijač Dinama. Pripadnike Torcide ljuti što se nisu navele pozitivne strane turnira kojim je od osnutka do danas uplaćeno više od 100 tisuća humanitarnih donacija. 

O dinamovcu za koji njegov klub tvrdi da je nepoželjan na turniru u Trogiru ističu:

"Navedeni igrač je odigrao dvije utakmice tijekom turnira. Kako se radi o dječaku od 17 godina, kojemu su upućene verbalne prijetnje s tribina od njegovih vršnjaka tijekom druge utakmice zamolili smo igrače Bonita radi neugodnih situacija i sigurnosti maloljetnika da je najbolje da on više ne nastupa na turniru da se ne bi dogodio fizički sukob u ili izvan sportske dvorane. 

Željeli smo da sve prođe bez incidenata jer je turnir humanitarnog karaktera. Igrači Bonita su se složili i kazali kako je to najbolje rješenje. Sutradan je  momčad Bonita došla s navedenim maloljetnikom očito isprovocirati situaciju i ugroziti sigurnost svog prijatelja", poručili su iz Kluba navijača Torcida Trogir i dodali:

"Oštro osuđujemo svaki oblik nasilja i diskriminacije, dokaz tome je da je na turniru godinama bez ikakvih neugodnosti igrao Teo Kardum, bivši igrač Dinama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara