Esport

U stilu Nogometnih Ikona stiže nam prvi FM kviz. Datum neće pasati maturantima

U stilu Nogometnih Ikona stiže nam prvi FM kviz. Datum neće pasati maturantima
Foto: Caffe Bar & Night Club Urban Zagreb

KOJA je Tsigalko taktika i tko je Anthony Vanden Borre? Imaš Nikiforenka i To Madeiru u malom prstu i s bilo kojim trećeligašem nakon četiri sezone osvajaš Ligu prvaka? Onda je kviz o Football Manageru prava stvar za tebe!

>Igrao Football Manager 18 sati dok mu je zaručnica bila u trudovima

Marko, koji stoji iza Facebook stranice Football Manager Balkan, 22. svibnja u Caffe Baru & Night Clubu Urban u Zagrebu organizira: "Prvi, jedini i zadnji kviz o Football Manageru u Hrvatskoj." Stranica koju prati više od 19 tisuća ljudi već ima kultni status među ljubiteljima Managera. Redovito prate nogometna zbivanja, dijele pitanja svojih pratitelja i savjete u vezi kultnog serijala, nevažno igrate li i dalje Championship Manager, neki stariji Football Manager ili ste već na onom posljednjem. 

Kako nam je Marko ljubazno otkrio, ideja je došla od druge kultne Facebook stranice za ljubitelje nogometa, Nogometnih Ikona. Kako kaže, kada su tek počinjali, upravo je on bio među prvima koji su dijelili njihove objave, a danas Nogometne Ikone prati više od 125 tisuća ljudi. Sada je došlo vrijeme da se kviz o Football Manageru i realizira, a pitanja su već spremna. Nažalost, nismo iz njega uspjeli izvući nijedno pitanje, ali otkrio je da će biti pokriveno sve, od Championship Managera pa do Football Managera 2019.

Screenshot: Championship Manager

Kviz o Football Manageru će se održati u Urbanu u Zagrebu 22. svibnja s početkom u 20:00. Marko se brinuo da se nijedna važnija utakmica ne igra taj datum, ali je na kraju ispalo da se kviz održava na norijadu. Ekipe mogu imati tri do pet članova, a u prostor stane oko 35 ekipa. Kotizacija po osobi iznosi simboličnih 15 kuna. Sva pravila bit će objavljena prije početka samog kviza. Prijave se vrše isključivo preko stranice Football Manager Balkan i dovoljno je u Inbox napisati samo ime ekipe.

Sada će napokon svi ljubitelji Football Managera moći pokazati i provjeriti koliko zaista znaju. Bit će zanimljiva i taktika slaganja ekipa. Zvati posebnog stručnjaka za Championship Manager 01/02 ili ne? Treba li nam onaj koji odmah prelazi na svaki novi Manager? Di je onaj lik iz srednje koji je čupao mlade Čileance i Ekvadorce kao od šale? Hoćemo li uzeti nekoga tko zna nešto o samom serijalu, a ne koje su igrači i taktike najmoćnije u svakom Manageru?

Da bi se svi kvalitetno pripremili za prvi, jedini i posljednji kviz o Football Manageru u Hrvatskoj, mi smo vam osigurali malo zagrijavanje. Odgovorite na sljedećih 10 pitanja i provjerite trebaju li vam dodatne pripreme za 22. svibnja ili ste već spremni.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara