Esport

Igrao Football Manager 18 sati dok mu je zaručnica bila u trudovima

Igrao Football Manager 18 sati dok mu je zaručnica bila u trudovima
Screenshot: Twitter

MATT Penrose bio je presretan kad je saznao da mu je zaručnica završila u bolnici zbog trudova. Odmah je sjeo na vlak za Brighton i na putu do bolnice svratio do kuće da pokupi nekoliko ključnih stvari, uključujući svoj laptop na kojem je potom u bolnici 18 sati igrao Football Manager dok je ona prolazila porođajne trudove. 

>FIFA 20 će završiti jednu veliku eru

Sretnu je vijest Matt primio na gostovanju Brightona kod Charltona, tako da se zaručnica sama morala odvesti u bolnicu. Na putu je saznao da se dijete neće roditi iste večeri pa je svratio do kuće. Očekujući da će porođaj biti dugotrajan, ponio je i laptop kako bi ga i on lakše prebrodio jer: "Lazio se neće voditi sam!"

"Kad sam došao u bolnicu i otvorio laptop, rekla je "tipični Matt" i zakolutala očima", izjavio je za SPORTBible. Zaručnica, naviknuta da je njen odabranik veliki ljubitelj nogometa i Football Managera, sve je podnijela dobro. Zapravo, ništa drugo nije ni očekivala. Bilo ju je pomalo sram kada su sestre i druge trudnice vidjele kako na laptopu slaže 4-4-2 prije iduće utakmice.

Međutim, navela je i kako je trudnoća, kao i porođaj, bila vrlo stresna, te da mu je Football Manager pomogao da to prebrodi. Porođaj je trajao 38 sati. Matt bi prestao igrati kada ga je zaručnica trebala, ali ubrzo nakon toga vratio bi se Laziju s kojim je u trećoj sezoni osvojio Scudetto. 

Kako je svoj doživljaj podijelio i na društvenim mrežama, javio mu se i Sports Interactive koji stoji iza popularne nogometne simulacije i na dan izlaska Football Managera 2019 poslao mu primjerak igre. Matt i Grace dobili su tako prošlog ljeta malog Huga uz redovite vijesti s Olimpica. Prema riječima svog oca, i mali Hugo je već veliki ljubitelj nogometa. 

Grace je priznala kako ipak mrzi Football Manager, ali svog zaručnika voli više nego što mrzi tu igru. Sigurni smo da se mnoge djevojke, zaručnice i supruge mogu s njome poistovjetiti. Zanimljivo, u tih 18 sati koliko je stigao igrati za vrijeme porođaja, odigrao je s Lazijom čitavu polusezonu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara