UEFA ODLUČILA Modrić nije simulirao

UEFA ODLUČILA Modrić nije simulirao

Foto: Getty Images

DISCIPLINSKA komisija Europskog nogometnog saveza presudila je glede Luke Modrića i situacije kada je hrvatski veznjak u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Paris Saint-Germaina (3:1) iznudio žuti karton Adrienu Rabiotu.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Premda se Luki Modriću spočitavalo kako je simuliranjem odglumio prekršaj na rubu šesnaesterca i prevario glavnog arbitra Gianlucu Rocchija, Disciplinska komisija europske krovne nogometne organizacije dosudila je kako je Realov veznjak nevin. Usto, nije prihvatila žalbu Paris Saint-Germaina u vezi s poništavanjem žutog kartona Adrienu Rabiotu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara