Esport

VIDEO Pogledajte jedan od najluđih golova u FIFA-i 19

VIDEO Pogledajte jedan od najluđih golova u FIFA-i 19
Screenshot: Reddit

TIJEKOM godina nagledali smo se zaista nevjerojatnih pogodaka u serijalima FIFA i PES. Od golova glavom s centra pa do nevjerojatnih propusta golmana i bugova kada lopta jednostavno prođe kroz igrača ili u gol uđe s vanjske strane mreže. Ni u FIFA-i 19, posljednjom nastavku popularnog serijala, takvi golovi nisu izostali, ali ovo je jedan od najluđih koje smo vidjeli u toj igri. 

>FIFA 19 napokon ispunila želje Jesseja Lingarda i Wilfrieda Zahe

>Isplati li se dati 350 kuna za novi Football Manager?

Video je na Redditu objavio korisnik Kiltedd, koji se pokušavao obraniti od protivničkog napada. Iako se ne može reći da izvrsno igra u obrani, način na koji je primio pogodak je u najmanju ruku smiješan. Nakon što je protivnik pogriješio, a ovaj mu uzeo loptu, umjesto da je ispuca on je napad želio započeti iz obrane. Predaje loptu protivniku i tada slijedi apsolutni šou. 

Drugi korisnici Reddita objasnili su nesretniku da se loše branio i trebao je primiti gol i ranije. Umjesto da ispuca loptu na krilo, on je dodaje braniču pod pritiskom, a zatim njegov igrač smeta golmanu pri ispucavanju zbog čega na kraju prima gol. 

Should I even be surprised at this point? from r/FIFA
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara