VIDEO Povijesne scene u Moskvi! Pogledajte ludnicu na tribinama nakon Perišićeva gola

VIDEO Povijesne scene u Moskvi! Pogledajte ludnicu na tribinama nakon Perišićeva gola
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija izgubila je u borbi za naslov svjetskog prvaka od Francuske (2:4).

>Ako se nalazite u Moskvi pošaljite nam svoje snimke i fotografije na desk@index.hr ili u inbox Facebook stranice Index Sport.

"Jedno srce! Jedna snaga! Moja zemlja Hrvatska!", poruka je navijača s moskovskog stadiona.

Na stadionu se prema procjenama nalazilo 15 tisuća hrvatskih navijača, a Perišićev pogodak izazvao je ludnicu na tom dijelu tribine.

Hrvati su u Moskvu stigli iz cijelog svijeta. Njihova navijačka pjesma orila se stadionom i u trenucima dok je Hrvatska gubila.

Tisuće hrvatskih navijača okupirale su ulice glavnog grada Rusije i pjesmom nadglasale francuske navijače.


U jednom trenutku navijanje je vodio Damir Mišković, predsjednik Rijeke.

Ovako se navijalo u Moskvi tri sata prije početka utakmice.

Jutros je iz Zagreba krenulo više charter aviona, a uoči polaska veliki broj navijača je stigao u zračnu luku u Zagrebu.U Moskvi se navijalo cijelu noć uoči utakmice. U glavni grad Rusije stigli su i broji hrvatski sportaši, poput hrvatskih košarkaša Darija Šarića, Luke Žorića, Krune Simona, Roka Stipčevića, Marka Popovića i tenisača Mate Pavića. 

 

Predsjednik Rijeke Damir Mišković podijelio je navijačima Rijeke pet ulaznica u Moskvi. Navijača Rijeka je malo više, ali ulaznica nije toliko bilo pa je Mišković napravio mali sportski kviz na trgu u Moskvi i oni s najviše točnih odgovora dobili su vrijedne papiriće. Uvjet za sudjelovanje u kvizu bila je članska iskaznica NK Rijeka.

Ekipa iz Zaprešića (navijači Dinama) i navijači brazilskog Corinthiansa zajedno navijaju u Moskvi.Veliki broj hrvatskih navijača stigao je u Moskvu bez ulaznica. Svi se nadaju da će ih zadnji trenutak uspjeti nabaviti. Cijena ulaznica dostiže cijenu od tri tisuće eura.

Hrvatskih dresova više nema.

U dućanima u Moskvi se više ne može kupiti hrvatski dres, sve je rasprodano, svi dućani sa sportkom opremom ostali su bez hrvatskih dresova, a nova pošiljka stiže tek u ponedjeljak.

Ovako je to bilo sinoć u Moskvi:

 

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na ruskom je jeziku najavila veliko finale.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara