Video - Rothwell u strahu: S Cro Copom moram biti spreman i na najgore!

Video - Rothwell u strahu: S Cro Copom moram biti spreman i na najgore!

Tekst: M.P.

BEN ROTHWELL je u posljednjem intervjuu javnosti otkrio koliko ozbiljno uzima borbu protiv Mirka Filipovića. Amerikanac je s puno poštovanja progovorio o hrvatskom gladijatoru, a kaže kako je spreman i na najgore jer Cro Cop ne bi prihvatio borbu da nije apsolutno primpremljen za okršaj.

> Cro Cop poručio svim UFC teškašima: Nemojte me podcijeniti, nije vam to pametno!

> Overeem ekskluzivno: Cro Cop je opet fulao s trenerom, pozivam ga da dođe trenirati sa mnom!

Rothwell je najviše fokusa stavio na stojku pa je s toga i angažirao ponajboljeg sjevernoameričkog borca u kick-boxingu, Pata Barryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedno i međusobno treniramo dok nas nadgleda Duke Roufus. Svi dobro znaju da je Roufus najbolji trener na svijetu kad je stajaća borba u pitanju",  objašnjava Rothwell, koji je u u američkom kavezu ubilježio jednu pobjedu i dva poraza. Kao i za Filipovića, i za njega je ovo vrlo bitna borba. Poznato je da u UFC-u nemaju previše strpljenja sa gubitnicima.

Na pitanje kako gleda na pad u formi hrvatskog borca kroz posljednjih nekoliko godina, Rothwell je kazao:

"Zaista ne znam što bih mogao reći na tu temu jer doista ne znam što bi mogao biti razlog. Znam samo da se moram pripremiti na najgore. Ljudi govore da je Cro Cop gotova priča. No, istina je da je čovjek prihvatio borbu. U njegovim okolnostima, kad mora slušati da je gotov i da dalje ne može, prihvatiti borbu znači doći se boriti. To je jedina informacija koja mi je potrebna. "

Posljednjih se dana dosta govori o Filipovićevom hendikepu naspram većih boraca. Tu je vjerojatno i  Rothwellova najveća prednost. On je svjestan da je mora iskoristiti.

"Znam da moram nekako. Ne uspijem li, bit će problema. Tako je to sa svim borcima koji su veliki. Ne uspiju li nametnuti svoju taktiku, završavaju porazom. Koliko čujem, Mirko se vrlo ozbiljno priprema za borbu. Doveo si je na trening velike momke kako bi se pripremio za mene.", zaključuje borac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara