Anonymousi hakirali neonacistički website Arijevski front: "Odjebite nacističko smeće"

Anonymousi hakirali neonacistički website Arijevski front: "Odjebite nacističko smeće"

Screenshot: aryan-front.com

ČLANOVE neonacističkog web foruma Aryan-Front.com jučer je na stranici umjesto standardnih parola o "bijeloj nadmoći" dočekala pozdravna poruka haktivističkog kolektiva Anonymous: trebali ste nas očekivati.

Popularni hakeri su prilično preobrazili neonacističku stranicu, poslavši sve prijašnje postove u povijest i zamijenivši ih porukama "Trebali ste nas očekivati" i "Odjebite nacističko smeće". Napad je izveden pod kodnim nazivom "#OpBlitzkrieg, a Anonymousi su najavili kako je njihov napad na ovu neonacističku grupu tek počeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema komentarima na Twitteru, Anonymousi se spremaju objaviti čitav arhiv privatnih i javnih poruka koje su članovi foruma ostavili u prošlosti. Dio su već objavili na stranici MediaFire, a aktivisti i novinari već kopaju po podacima ne bi li otkrili što više kompromitirajućih podataka o organizaciji Aryan Front, prenosi RT.

Osim niza očekivanih teza o supremaciji bijelog čovjeka, veličanja Hitlera i nacizma, zanimljivo je da je u međusobnoj konverzaciji članova foruma bilo i puno naputaka o - cyber sigurnosti! Uzalud, trebali su znati da Anonymousi svejedno dolaze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara