Bandićevci poručuju: Ostajemo zajedno, i Švaljek s nama, već nam se priključilo 800 ljudi

Bandićevci poručuju: Ostajemo zajedno, i Švaljek s nama, već nam se priključilo 800 ljudi

Foto: Index

JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ danas je pozvala novinare na press konferenciju na koju je stigla u pratnji desetak kolega kako bi dokazali da su složni i stali na kraj špekulacijama da se Bandićeva lista raspada.

"Mi ostajemo zajedno. To zajedništvo nas je krasilo ove dvije godine i tako će biti do kraja. Mi smo tu radi građana grada Zagreba i razvojnih projekata važnih za ovaj Grad", poručila je više puta Pavičić Vukičević dodajući da su osnovali prošli tjedan Klub liste birača Milana Bandića i da im se u tjedan dana bez ikakve medijske najave priključili 800 članova!

Ističe kako su svi oni pozvani od strane Milana Bandića koji je procijenio da svatko od njih može dati svoj doprinos.

"Nitko ne treba davati upute za rad Gradskoj upravi"

Napomenula je kako njihov Klub zastupnika u većini i da unatoč tome što je Darinko Kosor predsjednik Skupštine da to ne znači da treba davati upute za rad Gradskoj upravi.

"Ne treba se zamjenici gradonačelnika diktirati tempo rada. Mi smo na čelu sa Sandrom Švaljek na Skupštinu upućivali najbolje prijedloge i nitko nam nema pravo zapriječiti da se mi organiziramo. Vidimo kako svi vrše pritisak na nas i na to da se mi organiziramo, no vrijeme će pokazati naše aktivnosti i vidjeti da mi mislimo ozbiljno. Stoga nam nitko nema pravo onemogućavati našu želju za radom", rekla je Pavičić Vukičević.

Poručila je svim građanima da ne nasjedaju na razne provokacije da se njihov Klub zastupnika dijeli.

Navela je kako se nelagodno osjeća jer njihov Klub nije konzultiran, niti pozvan da sudjeluje na konferenciji za medije Darinka Kosora.

"Čuli smo kako je njihova reakcija na našu današnju konferenciju za medije ponovno održavanje njihove konferencije za medije. svaki od nas 51 zastupnika u Skupštini treba imati istu težinu i niti jedan zastupnik nije manje bitan od onog drugog", rekla je.

"Pozitivno je da svi žele Sandru Švaljek"

Osvrnula se na novoosnovanu Udrugu koja se zove Klub liste birača Milana Bandića koja je kako je već navela osnovana prije tjedan dana i dodala kako je primarni cilj ove Udruge priprema za parlamentarne izbore.

"Milan Bandić je ideja oko koje se mi okupljamo i pozivam sve da se u Udrugu uključe", rekla je najavljujući potom skorašnju press konferenciju u Praškoj 5, sjedištu njihove Udruge na kojoj će se javnosti prezentirati.

Na novinarski upit kako komentira činjenicu da i SDP i HDZ žele vidjeti Sandru Švaljek u svojim redovima dodala je kako je to pozitivno, ali da ona ostaje s njima.

"To samo pokazuje da su se u Zagrebu potrošili stranački kandidati iz ostalih stranaka", poručila je Pavičić Vukičević na kraju pozivajući sve Klubove zastupnika u Skupštini da rade zajedno za dobrobit Zagreba i još jednom istaknula kako oni neće izazivati nikakve prijevremene izbore u Zagrebu.

Na upit novinara kako komentira izjave Davora Bernardića o njenom povratku u SDP, samo je rekla "Mora da je Bernardić nešto loše sanjao. Mene vežu samo pozitivna sjećanja za bivšu stranku, ali ostajem tu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara