Ćurković objasnila svoj "nestanak": Mobitel mi se smočio na putovanju, radi samo na punjaču

Foto: Profilna Facebook fotografija

"SAMO da javim, žao mi je što se ovo dogodilo. Mobitel mi se smočio na putovanju, radi samo na punjaču i ne miče se sa 1%, brzo se ugasi. Nisam uopće znala da se ono događalo dok nisam čula na radiju. Odmah sam zvala policiju sa kolodvora. Neću nikakve izjave i ništa govoriti, odmah bi rekli da sam htjela pažnju. Ne daj Bože nikome ovakvu pažnju. Ali bar u ovim situacijama saznam tko su prijatelji",  objavila je Kristina Ćurković na svom Facebook profilu.

Razmaženo derište

U jednom od komentara napisala je  da mediji stvaraju priču.

"Neki koriste situaciju jer ne znaju situaciju. Ovo ne želim", napisala je Ćurković. Podsjetimo, potraga za radikalnom desničarkom Kristinom Ćurković okončana je jučer popodne. Ćurković je pronađena u popodnevnim satima u subotu, te odvedena na na razgovor u zagrebačkoj policiji.

"Ona nije nikakva ratnica ni heroina već obično razmaženo derište", tvrdi majka Kristine Ćurković nakon što je saznala da je policija pronašla kćer.

Nestanak Ćurković policiji je prijavila njena sestra u petak oko 21:30 sati. Ćurković je Novu godinu dočekala u Vukovaru, gdje je bila i na Thompsonovom koncertu. U četvrtak je otputovala za Zagreb, odakle je trebala nastaviti dalje za Split.

Desničari se digli na noge i optuživali policiju

Obitelji se javila iz Zagreba, a kako nije sjela na predviđeni autobus za Split, njena je sestra alarmirala policiju i pokrenuta je potraga.

Radikalni desničari diljem Hrvatske zbog navodnog su se nestanka digli na noge. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara građane je pozvao da im dojave sve informacije koje imaju o Ćurković. Građanska inicijativa za zaštitu ugroženih studenata organizirala je u subotu u 15 sati okupljanje na zagrebačkom Zrinjevcu, te su prozvali policiju zbog neodgovornosti, s obzirom da je Ćurković ranije prijavila prijetnje koje je dobila putem Facebooka.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara