Glogoški zaprijetio pred izbore: Dođemo li na Markov trg, srušit ćemo Vladu

Glogoški zaprijetio pred izbore: Dođemo li na Markov trg, srušit ćemo Vladu

Foto: Hina

PREDSJEDNIK Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata Đuro Glogoški na tribini o prosvjedu, održanoj u Rijeci u subotu navečer, rekao je kako su organizatori poslali Hrvatskom saboru pismeni zahtjev da se na prvoj ovogodišnjoj sjednici kao prva točka u dnevni red uvrsti rasprava o odnosu državnih institucija prema ratnim veteranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Očekuje se odgovor klubova zastupnika o tome da jedinstveni zakon o pravima branitelja postane ustavni zakon, rekao je. U toj bi se raspravi vidjelo kakav je stav pojedinačnih zastupnika, ocijenio je Glogoški te dodao kako traže pojedinačno glasovanje.

O odgovorima ovisi naše daljnje djelovanje, istaknuo je navodeći "čuvajte se strpljivog čovjeka, a to je hrvatski branitelj". "Ako hrvatski branitelji budu morali doći na Markov trg, netko će s njega morati otići, a to nisu branitelji", upozorio je.

Na skupu su govorili i predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojba Ante Deur i predsjednik Udruge specijalne policije Domovinskog rata Josip Klemm.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara