Kome vjerujete - Glogoškom ili Milanoviću?

Kome vjerujete - Glogoškom ili Milanoviću?

Foto: RTL/Hina

PREMIJER Milanović u intervjuu RTL-u kazao je kako se susreo s Glogoškim na jednosatnom sastanku u Vladi te da je Glogoški molio da ne govori nikome o sastanku. Vođa šatoraša uzvratio je zatim press konferencijom na kojoj je ustvrdio kako Milanović laže te da je premijer tražio razgovor s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sada ću reći nešto o čemu šutim već dva mjeseca jer štitim dostojanstvo osobe. Vođa ljudi koji prosvjeduju već nekoliko mjeseci na Savskoj cesti Đuro Glogoški i njegova supruga bili su ovdje 30.10. prije sjednice Vlade. Dakle, 12 dana nakon početka prosvjeda u Savskoj", rekao je Milanović dodajući da ga je Glogoški molio da to ne kaže. "Htio je razgovarati i ja sam ga primio", dodao je.

Glogoški je danas ustvrdio kako je Milanović njega pitao može li taj sastanak ostati među njima te da ne ide u javnost. "Ja sam mu rekao da može jer sam vjerovao da sada slijede koraci da se iznađe rješenje za naš problem", rekao je Glogoški koji je izrazio i sumnju da ga žele likvidirati.

Također, Glogoški je najavio tužbu zbog klevete i narušavanja privatnosti ministra branitelja Predraga Matića koji je za neke medije rekao da Glogoški ima 25 tisuća kuna primanja. Jučer je Glogoški u emisiji Nu2 odbio kazati kolika su mu primanja - na konstataciju Stankovića da prema izjavama ministra Matića Glogoški ima primanja od skoro 25 tisuća kuna, Glogoški je kazao: "Neka iznese podatke koliko su točno moja primanja", što je Matić danas i napravio - izračunao je da mjesečno ona iznose 24,816.02 kune.

Na novinarsko pitanje na press konferenciji jutros, kolika su mu primanja, Glogoški je odgovorio da su ona u skladu sa zakonom, ali i da Matić nije govorio o točnim primanjima. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara