Holding provjerava diplome svojih zaposlenika, fakultetima poslane liste imena

Foto: Hina

"MI U GRADU Zagrebu imamo nultu stopu tolerancije na 'manifetluke' ovakve vrste." Tim je riječima gradonačelnik Zagreba Milan Bandić komentirao sumnju u vjerodostojnost diplome Holdingove pravnice Ksenije Boras.

Spomenuta je nakon što je prozvana dala otkaz, a u Holdingu su proslijedili fakultetima liste imena svojih zaposlenika kako bi provjerili vjerodostojnost isprave na temelju koje su zaposleni u toj gradskoj megatvrtki. "Meni je žao, ali to ne možemo tolerirati", komentirao je Bandić.

"Nemojte me tjerati da govorim o imenima, ali u Gradu Zagrebu odavno bilo koji čovjek koji se prima na bilo kakvo mjesto, mora proći provjeru. Nije to samo riječ o spomenutoj dami, nego o bilo kome. Meni je žao što se to događa, ali mi moramo biti principijelni do kraja, poštivati do kraja", rekao je Bandić te najavio da kreću sa svim provjerama zaposlenika.

"Ne samo oni koji su primani u Gradsku upravu, nego ćemo sada ponukani ovim iskustvom provjeriti sve koji rade u Gradskoj upravi i taj nalog isto uputiti Zagrebačkom Holdingu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara