"Intelektualci" iz Bubamare povukli novi korak: Rivu će tijelima braniti od gay parade

Foto: Ante Čizmić / Cropix

GRUPA "intelektualaca" iz Bubamare povukla je novi potez. Osnovali su Građanski stožer za obranu Rive. Gay paradu misle zaustaviti vlastitim tijelima!

Svi u obranu Rive od pedera: Muslimani, pravoslavci i katolici u borbi protiv nečastivog

"Nećete na rivu. Građani Splita suprotstavit će vam se mirnim nenasilnim metodama. Sjest ćemo na rivu i svojim tijelima braniti naš grad i zakone Republike Hrvatske. Pozvat ćemo sve građane da nam se pridruže, neovisno o tome kojoj stranci pripadaju. Pozvat ćemo sve hrvatske narodnjake i vjernike, katolike, muslimane i pravoslavne. Pozvat ćemo mlade i stare, žene i muškarce, zaposlene i nezaposlene. Obranimo svoje dostojanstvo i slobodu svog grada", stoji u priopćenju novoosnovanog Građanskog stožera kojeg potpisuje Gordan Sladoljev, jedan od "intelektualaca" iz Bubamare, koje je Boris Dežulović prozvao gnjidama. 

Sladoljev: Ostojić radi štetu

"Građanski stožer za obranu Rive suprotstavit će se europskim nedemokratskim zahtjevima i splitskim kvislinzima koji huškajući na paradu zlorabe nevolju nekolicine homoseksualaca i donose nemir u Split. Suprotstavit ćemo se i nasilnicima koji danas u Hrvatskoj obnašaju najvišu vlast, a pozivaju na kršenje pravnog reda", navodi Sladoljev. Nevjerojatno mu je na koju se razinu spustio ministar Ranko Ostojić. Umjesto da se ogradi od kršenja odluke gradskih vlasti i jasno osudi takvo što, Ostojić dovodi u pitanje vjerodostojnost čitave Vlade i radi joj štetu koja će ostati i nakon Gay parade u Splitu, kako god ona završila, istaknuo je Sladoljev.

Društvo nam je predano malignom pritisku homoseksualizacije

"Obranimo svoj grad, obranimo zakone RH, ne dajmo Rivu. Oduprimo se nedemokratskim pritiscima europskih egoista. Gay parada ne smije biti uvjet za pristupanje EU. Ovaj takozvani pristupni proces pretvorio se u politički Bleiburg. Generali su u zatvoru, a društvo nezaliječeno od komunističkih i ratnih rana predano malignom pritisku homoseksualizacije. Pristupni proces jedno je od najgorih razdoblja u povijesti hrvatskog naroda. Državi je oduzet monetarni i svaki drugi suverenitet, građanima su oduzeti dostojanstvo i novac. Izvozi se naše bogatstvo, a uvozi gay parada", zaključio je Sladoljev.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara