Klemm nazvao Matića pa srdačno porazgovarali: "Radujemo se sastanku"

Klemm nazvao Matića pa srdačno porazgovarali: "Radujemo se sastanku"

Screenshot i video: HRT

TIJEKOM povratka šatoraša s Markovom trga u Savsku cestu, Josip Klemm je na mobitel nazvao ministra Predraga Matića kako bi utanačili detalje sastanka koji će se u ponedjeljak održati u Vladi. Neuobičajeno srdačni razgovor su zabilježile kamere HRT-a.

 

Kamere HRT-a zabilježile su razgovor Josipa Klemma i Predraga Matića http://bit.ly/1JYmb16

Posted by HRT Vijesti on Friday, May 29, 2015


"Halo ministre, recite mi kad će biti sastanak u ponedjeljak onda?", pitao je Klemm, na što mu je Matić odgovorio: "U 10 u Vladi. Hoćeš li i neki papirnati poziv?".

Klemm je Matiću kazao da mu ne treba slati službeni poziv, te dodao da će na sastanak doći desetak predstavnika šatorskog prosvjeda. Matić je od Klemma tražio da mu dostavi imena sudionika sastanka, koja mu je Klemm obećao poslati sutra.

"Nema problema, nije žurba", rekao je Matić, a te pitao Klemma nije li deset osoba možda puno. "Nije puno, ima puno hrvatskih branitelja, 500 tisuća, pa ima i puno problema", odgovorio mu je Klemm. Na kraju razgovora Matić je Klemma pitao "je li sve ok", a lider prosvjeda na to je odgovorio: "Je, mi smo u Savskoj i čujemo se. Radujemo se sastanku".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara