Maras odgovorio Holy: SDP i ORaH već sada surađuju na drugom Josipovićevom mandatu

Foto: Hina

MINISTAR Gordan Maras je putem svog Facebook profila odgovorio čelnici ORAH-a Mireli Holy, čija ga je stranka danas optužila za laži o postojanju dogovora između ORaH-a i SDP-a.

"Danas se ORAH oglasio priopćenjem da ne postoji nikakav dogovor između SDP-a i njih te da sam, dajući takvu izjavu, to izmislio.

U svojim političkim istupima ne lažem. Uvijek kažem što znam, mislim i što me se pita. Prvo nikada tako nešto nigdje nisam izjavio i jedino što sam ikada govorio o ORAH-u jest da ne znam previše o njihovim ljudima (osim o Mireli, Škrlecu i jednoj njenoj sjajnoj kolegici Sonji Hodak) i njihovom programu te da njihovi sadašnji birači sigurno nisu bivši birači Tomislava Karamarka, odnosno da su to birači lijevog centra.

Ne znam koji je motiv takvog priopćenja i nadam se da se radi o pogrešci. Mirela Holy svoju političku afirmaciju ima zahvaliti SDP-u isto kao i ja te vjerujem da se ne srami toga što je bila članica SDP-a više od 10 godina, a u tome periodu zastupnica i ministrica ispred SDP-a. Ukoliko želi izbrisati taj dio svoje prošlosti žao mi je radi toga jer se toga ne bi trebala sramiti, nego upravo suprotno trebala bi na to biti ponosna.

Također želim čestitati kolegama iz ORAH-a na podršci predsjedniku Josipoviću jer su podržali pravu osobu koja iza sebe ima rezultate i viziju za naredni mandat. Podsjetio bih kolege iz ORAH-a da je predsjednik Josipović došao na to mjesto iz SDP-a, kao i Mirela Holy, te da je socijaldemokrat i da ga je SDP na ovim izborima podržao. Vidite, bez obzira što to nisam izjavio, SDP i ORAH već sada surađuju na drugom mandatu predsjednika Josipovića.

Na kraju želim ORAH-u i Mireli Holy puno uspjeha u budućem radu a posebno na profilaciji njihovog programa i ljudi. Jedino se nadam da ne žele da na vlast dođe Tomislav Karamarko. Da ne bude glas za ORAH, u biti, glas za Karamarka", poručio je Maras.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara