Ogorčeni stanari Vrbika: "Već dva dana nemamo grijanje"

Ogorčeni stanari Vrbika: "Već dva dana nemamo grijanje"

Ilustracija: Arhiva

"DANAS oko 17 sati završena je sanacija kvara u Termoelektrani-toplani Zagreb. Toplinsko postrojenje je pušteno u pogon te se trenutno normalizira opskrba toplinskom energijom za sve zagrebačke potrošače koji su tijekom današnjeg dana bili bez grijanja i tople vode. Kroz sljedećih dva sata trebala bi se postići standardna kvaliteta toplinske energije u svim kućanstvima.

HEP-TOPLINARSTVO i HEP-Proizvodnja zahvaljuju potrošačima toplinske energije u Novom Zagrebu te u naseljima Kruge, Savica, Sigečica, Borovje, Folnegovićevo, Trnje, Njivice, Martinovka i Vrbik na velikom strpljenju i razumijevanju te poručuju kako su uložili maksimalne napore da se u što kraćem roku uspostavi kontinuirana isporuka toplinske energije", priopćeno je jučer iz HEP Toplinarstva.

Iako su se mnogi veselili toj informaciji u nadi da će se napokon moći grijati u svojim stanovima, za dio građana to se ipak nije dogodilo.

Stanari Vrbika javili su nam se danas ogorčeni zbog toga što su već drugi dan bez grijanja.

"Molimo da istražite odgovornost Toplane za kvar i činjenicu da 2 puna dana i 2 noći nema grijanja na Vrbiku (i drugdje) te da ste čak i vi prenijeli lažnu obavijest da je grijanje uspostavljeno i to još sinoć. Tražimo ostavku odgovornih", napisao je ogorčeni čitatelj.

I drugi čitatelj ogorčen je činjenicom da još uvijek nemaju grijanja.

"Mi stanari ćemo napraviti peticiju sada za otkaze odgovornih. U svakom normalnom gradu gradonačelnik bi podnio otkaz, a odgovorni iz toplane na udarnom dnevniku bi se ispričavali dok gledaju u jebeni pod", ogorčen je čitatelj.

Kontaktirali smo HEP Toplinarstvo gdje su nam oko 14:30 sati kratko rekli "da će dobiti grijanje za 2 sata" te da je do problema došlo zbog jučerašnjeg strujnog udara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara