Osnovnoškolci dobili atletsko natjecanje!

Foto: Damir Krajač / Cropix

HRVATSKI atletski savez i Erste banka predstavili su ambiciozan projekt jedinstvenog atletskog natjecanja za osnovnoškolce pod nazivom "Erste Plava liga". Direktor Hrvatskog atletskog saveza, Siniša Ergotić zadovoljan je što će "kraljica sportova" dobiti još jedno jako uporište u ovom natjecanju.

"Cilj je okupiti što veći broj djece ne samo s osnovnim ciljem da ostanu u atletici, već da ostanu u sportu", rekao je Ergotić.

"Najbolja investicija je ona kad se ulaže u djecu", istaknuo je Tomislav Vuić, zamjenik predsjednika Uprave Erste banke i dodao.

"Vjerujemo da su djeca naša budućnost i da je atletika 'kraljica sportova'. To jedno s drugim nama je pomoglo da uđemo u ovaj projekt, a vjerujte da ni bankama više nije lako naći novac. To je projekt u koji se isplati uložiti i zbog nas i zbog djece".

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i predsjednik organizacijskog odbora Hanžekovićevog memorijala podržao je ovo natjecanje.

"Grad Zagreb je grad sporta. Ja kao gradonačelnik Zagreba podupirem sport, ne samo na riječima nego i na djelu. Zato ću uvijek biti tamo gdje se educiraju mladi da se bave sportom, a manje drogom i pošastima suvremenog čovječanstva. Ne može Sandra Perković nastati preko noći. Iz ovih stvari nastaju Sandre, Hercegi i Blanke."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara