Pogledajte kako je policija nervoznog i nemoćnog Bandića odvela u pritvor

Foto: Screenshot; Index
Video: Dario Dalmacija/Index

POLICIJA i istražitelji PNUSKOK-a obavili su pretres stana Milana Bandića. Zagrebački je gradonačelnik zatim sproveden u pritvor gdje je proveo noć, a u ponedjeljak ga čekaju novi pretresi i ispitivanja. 

Bandića je policija dovezla u njegov stan u nedjelju oko 19:30 sati, a deset minuta kasnije pojavio se i njegov odvjetnik Krešimir Krsnik. Ubrzo su pred Bužanovu stigli Bandićevi prijatelji, Ramo Dedić, koji je ljubio njihovu zajedničku sliku te Sead Hasanović, poznatiji kao Braco Cigan.

Nervozni BandićPretres stana zagrebačkog gradonačelnika, uz kojeg se već godinama vežu brojne afere, trajao je više od šest sati, a policija ga je oko 2 u noći ispratila do garaže gdje je sjeo u crni kombi te se uputio prema Oranicama.

Zanimljivo je da je Bandić po dolasku u garažu ušao u raspravu s istražiteljima. Policijske službenike nije impresionirao njegov poznati stav pa su nervoznog Bandića potjerali do zida, a zatim su ga sklonili od televizijskih kamera. To je nešto na što dugogodišnji vladar Zagreba sigurno nije navikao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara