Sin Đure Glogoškog ministra Matića nazvao majmunom i optužio da je "kupio odlikovanja"

Sin Đure Glogoškog ministra Matića nazvao majmunom i optužio da je "kupio odlikovanja"

Foto: Facebook

BORIS GLOGOŠKI, sin jednog od lidera šatoraša iz Savske Đure Glogoškog, na Facebooku je grubo nasrnuo na Predraga Matića Freda, ministra branitelja i ratnog heroja.

Glogoški je Matića nazvao majmunom i optužio ga da je kupio odlikovanja. Evo što je napisao: "Monkey man; Stvar je u tome što si ti to kupio dok su oni ratovali svi. A ti po podrumima uzimao odlikovanja".

Ovaj primitivni ispad reakcija je na izjave koje je Matić dao novinarima na Markovom trgu nakon što se jutros, zajedno sa Zoranom Milanovićem i Antom Kotromanovićem, u Banskim dvorima sastao s predstavnicima šatoraša.

Upitan da prokomentira činjenicu da su šatoraši na sastanak došli u uniformama, Matić je odgovorio: "Žao mi je što nismo dogovorili dress code. Mogli smo i Kotromanović i ja doći u uniformama s malo nakićenijim odlikovanjima nego što imaju prosvjednici. Ako su željeli nekoga impresionirati, mene nisu".

Predrag Matić je u Domovinskom ratu branio Vukovar, prema Registru branitelja ima 1127 dana u borbenom sektoru i 716 dana u neborbenom sektoru MORH-a, a devet mjeseci bio je zarobljenik u srpskom logoru.

Inače, sin Đure Glogoškog aktivni je član mladeži osječkog HDZ-a, a profil na Facebooku uglavnom koristi kako bi veličao svog oca i hvalio aktivnosti Hrvatske demokratske zajednice.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara