Srbovi pravaši likuju zbog raspada Tepešovih pravaša

Srbovi pravaši likuju zbog raspada Tepešovih pravaša

Foto: FaH

"HRVATSKOJ javnosti napokon su se razotkrili tzv. pravaši stvoreni i vođeni od HDZ-a. U protekle dvije godine mnogi članovi HSP-AS, koji su bili zavedeni, napustili su HDZ-ovu filijalu, a ostatak čelnika ovih dana napušta brod koji tone", stoji u priopćenju HSP-a kojeg potpisuje njihov predsjednik Daniel Srb.

Naime, u Zadru je jutros cjelokupno gradsko i županijsko vodstvo s više od 1300 članova istupilo iz HSP-a Ante Starčević i najavilo osnivanje nove političke stranke.

"Početak kraja HSP-AS se jasno očituje i današnjih istupanjem zamjenika predsjednika HSP-AS  g. Dvorskog – koji tek danas priznaje kako su bili igračka u HDZ-ovoj ruci", stoji u priopćenju HSP-a kojeg prenosimo u cijelosti.

"Obzirom da HDZ očito više ne računa na njihove usluge u HSP-AS će ostati samo dvojac Tepeš i Ćorić bez kormilara jer kormilar Karamarko više nije predsjednik HDZ-a.

Poštovani Pravaši, Hrvatska stranka prava kao stožerna i izvorna pravaška stranka dužna je i voljna prihvatiti svakog Pravaša, i onoga koji je slučajno slijedio razarajuću politiku Ćorića i Tepeša, te zajedno s njima postao privjesak na reveru HDZ-ovih političara.

Pravaštvo je stoljetna snaga hrvatskog naroda zbog čega su naš pravaški korpus razbijali sa tzv. pravaškim stankama.

Pravaštvo kao ideja i okosnica budućeg gospodarskog i svekolikog oporavka Hrvatske je naša zajednička poveznica, bez obzira na sve nesuglasice i manipulacije pojedinih bivših članova i medija.
Upravo na toj bazi Vas Pravaše pozivamo na okupljanje i povratak u Hrvatsku stranku prava.

Sezonske akcije privatnih pokušaja i karijerizma na leđima pravaških ideja, kompromitirale su pravaštvo, a prodaje pravaške ideje su urodile sramotom, nestankom i povlačenjem mnogih iskrenih pravaša i općom percepcijom pravaša kao svađalica i političkih nepismenjaka.

Poštovani Pravaši, prijatelji priduržite nam se! Vrata Hrvatske stranke prva su otvorena za zajednički uzlet Starčevićevog bezkompromisnog pravaštva.
Udružimo se radi hrvatskog naroda jer je HSP jedini garant lustracije, povrata ukradene imovine i iskrenog i korektnog odnosa prema hrvatskim braniteljima.

Zaboravimo svađe, Ćoriće i Tepeše – oni nek ostanu tamo gdje im je i mjesto, u novom „europeiziranom HDZ-u“, a mi se okupimo za pravaški preporod"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara