U proteklih tjedan dana nestalo je 10 osoba: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: Nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 10 osoba koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od devet  nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća, pronađene su dvije osobe. Policija još uvijek traga za  Martinom Dekanić, Romanom Sarah Dražić, Sabatinom Gagulićem, Elvisom Posavec, Tihomirom Romićem, Filipom Romićem i Radunom Stojsavljević.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Valentino Čont (17)

Valentino Čont (17) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Valentino se u nedjelju, 20. travnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu jaknu, plave traperice i sive tenisice.

Ana Marija Dardalić (15)


Ana Marija Dardalić (15) je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Ana Marija se u utorak, 22. travnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, sivu jaknu i bijele tenisice.

Marina Elez (15)

Marina Elez (15) je visoka 175 centimetara, ima smeđe-crnu kosu i slabije je tjelesne građe.

Marina se u nedjelju, 21. travnja, udaljila s adrese u Splitu, Šižgorićeva 4 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Ivica Grozdanić (30)

Ivica Grozdanić (30) je visok 190 centimetara, ima crnu kosu i jače je tjelesne građe.

Ivica se u srijedu, 23. travnja, udaljio s adrese u Jelenju u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u zelenu majicu, plave hlače i bijele tenisice. 

Aleksandra Ignjac (13)

Aleksandra Ignjac (13) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Aleksandra se u srijedu, 23. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivo-maslinastu jaknu, plavu majicu, plave traperice i bijele tenisice s cvjetnim uzorcima.

Dario Kos (17)

Dario Kos (17) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe.

Dario se u utorak, 22. travnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ljiljan Oršoš (15)

Ljiljan Oršoš (15) je visok 168 centimetara, ima crnu kosu i oči.

Ljiljan se u srijedu, 23. travnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Jasmin Radonjić (15)

Jasmin Radonjić (15) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Jasmin se u srijedu, 23. travnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu trenirku i crne tenisice.

Marko Selenić (16)

Marko Selenić (16) je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe.

Marko se u četvrtak, 24. travnja, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Domagoj Treska (15)


Domagoj Treska (15) je visok 165 centimetara, ima svijetloplavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Domagoj se u srijedu, 23. travnja, udaljio s adrese u Splitu u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara