Vrhunski postav najboljih govornika!

Foto: PR Foto

VRHUNSKIM predavačima velikog događaja B4CLOUD koji će se održati 17. 10. u Hypo centru, pridružio se prvi čovjek prodaje za cijelu Europu, Bliski istok i Afriku, američke kompanije Box.com te suosnivač i Predsjednik Uprave najveće hrvatske softverske kompanije i jedne od 10 najvećih kompanija jugoistočne Europe.

Ubrzano se približavamo velikom događaju Business for Cloud - B4CLOUD koji po prvi puta otvara svoja vrata 17.10.2013. u najvećoj dvorani Hypo centra u Zagrebu, za više od 300 sudionika. Kako bismo iza sebe ostavili nezaboravno iskustvo i spektakl, sastavili smo vrhunski postav najboljih govornika – uspješnih poduzetnika, investitora i menadžera koji dolaze iz Danske, Engleske, Slovenije i Hrvatske. Organizacijski odbor i stručni tim konferencije o modernizaciji poslovanja, predstavljaju vam 2 nova vrhunska predavača.

Jeroen Buijs prvi je čovjek prodaje za cijelu Europu, Bliski istok i Afriku američke kompanije Box.com koja zapošljava više od 750 djelatnika i čija je vrijednost procijenjena na $1.5 milijardi. Tečno govori 7 jezika, izvrsno poznaje složene poslovne procese i poslovnu komunikaciju, a u svom predavanju govorit će o online poslovanju i utjecaju cloud alata na uspješnost poslovanja. Otkrit će tajne kako postići maksimalnu učinkovitost u poslu korištenjem online poslovnih rješenja i predstaviti glavne trendove u razvoju poslovanja.Svoj dolazak na B4CLOUD konfrenciju potvrdio je i Ante Mandić - suosnivač i Predsjednik Uprave IN2 Grupe koja je najveća hrvatska softverska grupacija i jedna od 10 najvećih kompanija jugoistočne Europe! IN2 danas konkurira europskim i svjetskim IT gigantima. Osnovana je prije više od 20 godina na inicijativu Ante Mandića, a od osnutka do danas proširila se na 8 vlasnički povezanih tvrtki u čak 6 država regije. Za svoje poduzetničke i informatičke sposobnosti u 2012. proglašen je poduzetnikom godine, a iza njega stoji više od 20 godina uspješne poduzetničke karijere te povjerenje velikih poduzeća. Ante Mandić samo za sudionike B4CLOUD konferencije uživo u razgovoru "1 na 1" govori o online poslovanju i poslovnim cloud rješenjima. Podijelit će svoja iskustva o modernom poslovanju i dati odgovore na pitanja zašto je cloud bitan za hrvatske poduzetnike, te zašto poduzeća vrše migraciju na online poslovanje!

U tijeku je specijalna ponuda od 70% na cijenu kotizacija, a iznosi samo 540 kuna + PDV do 1. 10. Ovdje se prijavite već sada kako ne biste ostali bez svog mjesta!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?