Yammat FM prvog dana ugostio Sandru Švaljek, SDP-ovca, HDZ-ovca i Bandićevu predsjednicu

Yammat FM prvog dana ugostio Sandru Švaljek, SDP-ovca, HDZ-ovca i Bandićevu predsjednicu

Foto: Facebook/Yammat

JUTROS u šest sati počela je s radom nova zagrebačka radio stanica Yammat FM. Prvog dana u goste su im stigli Bandićeva zamjenica, glavni tajnik SDP-a, predsjednik gradskog HDZ-a te predsjednica Udruge Kluba Milana Bandića.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Sandra Švaljek potvrdila je u eteru Yammat FM-a kako je Sljemenska cesta zatvorena ali da su službe na terenu, a plan je očistiti cestu do sutra ujutro. Za ovu godinu najavila je će se unatoč smanjenju proračuna truditi da građani to ne osjete. U planu je završetak projekata poput tri bazena koji su u izgradnji, ali i nastavak s održavanjem cesta i javnih površina. Švaljek dodaje da je rebalans proračuna za očekivati: "Mi pratimo punjenje gradskog proračuna, u prvom mjesecu došlo je do smanjenja prihoda od 8%  na što smo spremni. Nadam se da rebalans neće biti uvjetovan većim smanjenjem prihoda, ali uvijek se dogode neke nepredviđene situacije zbog kojih je potrebno napraviti rebalans."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni tajnik SDP-a Dominik Etlinger rekao je kako je stanje u Gradu neodrživo te da SDP uporno upozorava na nepravilnosti poput oprosta duga velikim dužnicima te na kamp Svetice.

Andrija Mikulić predsjednik gradskog HDZ-a na Yammat FM-u je rekao kako se većina u Skupštini topi kao snijeg. Na konkretno pitanje što to znači rekao je da ćemo saznati te da prema istraživanjima, HDZ u Gradu Zagrebu prelazi

Predsjednica Udruge Kluba Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević rekla je da će 2015. biti teška godina, ali da se nada s obzirom na dobre prognoze da bi Grad Zagreb mogao prvi osjetiti benefite laganog oporavka gospodarstva. Što se tiče sukoba s predsjednikom Skupštine Darinkom Kosorom rekla je da se on ne može miješati u izvršnu vlast. Na pitanje slijede li u Gradu Zagrebu prijevremeni izbori rekla je: "Pričekajmo svibanj".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara