ZET upozorava putnike: Zbog greške u sustavu naplate danas nemojte koristiti vrijednosne karte!

Foto: Arhiva

ZBOG pogreške u sustavu elektroničke naplate prijevoza iz ZET-a upozoravaju putnike da danas ne koriste vrijednosne karte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Popravak kvara, koji je ZET jutros uočio, u tijeku je, zbog čega će sustav naplate u vozilima povremeno biti izvan funkcije tijekom današnjeg dana.

Ispričavamo se korisnicima zbog tehničkih poteškoća nastalih implementacijom programskih nadogradnji, o čemu smo također izvijestili proizvođača.

Čim budemo raspolagali s više informacija, objavit ćemo na koji način putnici, kojima je eventualno realizirana pogrešna transakcija, mogu izvršiti korekciju stanja na kartici.

Putnici koji sumnjaju u pogrešno realiziranu transakciju tijekom plaćanja prijevoza vrijednosnom kartom, mogu se javiti na besplatan telefon 0800 200 060. Operateru Kontakt centra korisnik treba dati broj vrijednosne kartice, ime i prezime te broj tekućeg računa. Molimo pozivatelja da te podatke pripreme prije poziva. Odmah nakon provjere prometa po kartici i utvrđivanja eventualne prekomjerne naplate, ZET će izvršiti povrat sredstava koja su pogreškom sustava umanjena", priopćili su iz ZET-a te zamolili putnike za razumijevanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara