Bandić letak "Jedna obitelj" nazvao budalaštinom

Bandić letak "Jedna obitelj" nazvao budalaštinom

VEĆ NEKOLIKO dana Zagrebom kruži anonimni letak na kojem se uz potpis "Jedna obitelj" nalaze slike nekih od najutjecajnijih javnih osoba u gradu i državi pa tako i ona zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Sam Bandić letak nazvao "budalaštinom" i odbio ga dalje komentirati, nakon što su mu novinari nabrojali lica s "Jedne obitelji" - predsjednika Stjepana Mesića, premijera Ivu Sanadera, Milana Bandića, Hrvoja Petrača, Nikice Jelavića, Vladimira Zagorca, Slobodana Ljubičića i Ive Pukanića.

Ljubičić napušta i posljednju funkciju u Poglavarstvu

Bandić je na konferenciji za novinare rekao je kako je bivšeg predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića, nedavno zamolio da napusti sve pa i posljednju funkciju u gradskoj upravi, onu člana Poglavarstva za imovinu grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je istaknuo kako je Ljubičić odstupio zbog pogreške, a ne zbog lošeg rada, krađe ili kršenja zakona, iako se od početka rada Holdinga nagađalo u njegove malverzacije s nekretninama i popuštanja različitim poduzetnicima.

Kikašu je presudila, podsjetimo, afera Zagrebačke ceste, u kojoj je na Bandića stvoren jaki medijski i politički pritisak, a sve je kulminiralo objavom anonimnog pisma na stranicama Holdinga u kojem se bivšeg direktora te tvrtke, Igora Rađenovića, nazivalo čak i seksualnim manijakom. Osim Ljubičića, tada je ostavku podnio i šef odnosa s javnošću Holdinga, Nenad Ivanković.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara