Bandić: Mamić priča svakakve gluposti, neka vas to ne čudi

U IZGRADNJU maksimirskog stadiona trebalo bi, prema procjeni izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, uložiti još najmanje 150 tisuća eura. Iako je u gradnju maksimirskog stadiona dosad uloženo gotovo pola milijarde kuna, Mamić ne skriva svoju vjeru u sposobnosti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji "uvijek iznađe kvalitetno rješenje."

Makimirski stadion, s obzirom na uložena sredstva danas izgleda poput rugla, čega su čelnici kluba i gradski oci itekako svjesni. Vjesnik piše da bi u slučaju spomenutog ulaganja u iznosu od 150 tisuća eura to ruglo postalo jedan od najskupljih nogometnih stadiona na svijetu.

Vjesnik piše kako se iz Mamićevih izjava može izvući da bi spomenuti novac bitno uzdrmao gradski proračun, te se postavlja pitanje bi li Grad uopće ostao likvidan.

Mamić se uzda i u dobivanje domaćinstva EP-a 2012., koje bi dalo dodatan vjetar u leđa cijeloj priči oko izgradnje maksimirskog stadiona. Podsjetimo, talijanski mediji su se nakon glasovanja u La Valletti, raspisali o zagrebačkom stadionu na kojem bi se trebale igrati utakmice EP-a. Smatramo da ne treba posebno naglašavati u kakvom su tonu pisani članci talijanskih kolega.

Milan Bandić, koji je prije nekog vremena obilazio europske stadione s ciljem da na što bolji način privede kraju gradnju maksimirskog zdanja, vrlo je oštro prokomentirao Mamićevu izjavu.

"Kažete da Mamić spominje 150 tisuća eura za završenje maksimirskog stadiona? Neka vas ne čudi što to kaže, jer on priča svakakve gluposti. To o cijeni Maksimira nije mu jedina." - kazao je Bandić.

Vjesnik navodi kako zagrebački gradonačelnik nije htio razgovarati o terminu u kojem bi trebala početi završna faza radova kao niti o novcu koji će biti dodatno uložen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara