Bandić: Našu liste čine stručni, a ne podobni ljudi

Bandić: Našu liste čine stručni, a ne podobni ljudi
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

STRANKA Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti predala je Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kandidacijsku listu za predstojeće izbore za Europski parlament, pri čemu je njezin predsjednik Milan Bandić istaknuo kako listu njegove stranke čine stručni, a ne podobni ljudi.

"Jedina smo stranka koja ima nositeljicu liste koja nikada nije bila ni u jednoj stranci, jedina stranka na čijoj listi od 12 kandidata 11 nije u stranci", kazao je Bandić nakon predaje liste.

Kaže da će uvijek nacionalne interese staviti ispred uskih stranačkih interesa

Stranka rada i solidarnosti, dodao je, uvijek će nacionalne interese staviti ispred uskih stranačkih interesa. "Struka, kompetencije, karijera, djela, a ne podobni i poćudni", naglasio je Bandić i dodao da dok i druge stranke ne zatome stranačke interese, neće biti sreće za zemlju.

Nositeljica Bandićeve liste Martina Bienenfeld kazala je kako listu čine 12 profesionalaca koji iza sebe imaju bogate karijere i rezultate te da će, ukoliko budu izabrani, na tom tragu raditi i u Europskom parlamentu te promicati interese građana Hrvatske.

Kandidat Davor Štern naglasio je da Hrvatska u Europu treba poslati najbolju reprezentaciju sastavljenu od najboljih igrača kako bi se stvorili što bolji uvjeti za napredak Hrvatske, a kandidatkinja Jelena Pavičić Vukičević da će dati sve od sebe i pokušati "vratiti osmijeh na lica naših ljudi".

"Sve što ima veze s poboljšanjem kvalitete života, boljim uvjetima rada, s boljim socijalnim statusom naših sugrađana bit će naša tema", kazala je Pavičić Vukičević.

Nositeljica Bandićeve liste je Martina Bienenfeld, a na njoj se još nalaze Jelena Pavičić Vukičević, Davor Štern, Hrvoje Burić, Irena Cajner Mraović, Veljko Đorđević, Ljubo Jurčić, Jozo Milićević, Marijo Možnik, Krešimir Rogina, Gordana Rusak i Ana Vlahov.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara