Bandić prosvjednike u Vukomercu nazvao "čoporom pijanaca"

Bandić prosvjednike u Vukomercu nazvao "čoporom pijanaca"
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

GRADONAČELNIK Zagreba i Uskokov optuženik danas je, puštajući u promet novu autobusnu liniju Glavni Kolodvor - Podbrežje, komentirao jučerašnji napad na njega u Vukomercu.

Podsjetimo, roditelji osnovnoškolaca i stanovnici tog zagrebačkog naselja izvrijeđali su Bandića i nasrnuli na njega, bijesni zbog pucnjave dviju romskih obitelji u neposrednoj blizini osnovne škole. Gađali su ga jajima, a kada je odlazio raznim su predmetima gađali njegov službeni automobil i udarali po njemu.

Bandića: To je čopor pijanaca, krvave su im oči

Bandić je danas prosvjednike nazvao "čoporom pijanaca".

"Ja mislim da su izabrali krivu metu. Osjećam se odlično. Nikad me nitko nije pljuvao, niti će me pljuvati. Par pijanaca je došlo tamo. Mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja, a onda je došlo par ljudi krvavih očiju. To je sastavni dio posla, mislim da policija nije u potpunosti odradila svoj posao u pravnoj državi svatko treba raditi svoj posao", rekao je Bandić.

Novinari su Bandića pitali kako je prošao njegov automobil u napadu stanovnika Vukomerca.

Dolazim i danas, a prosvjednici su hrabri samo u čoporu, neka mi dođu u Bužanovu pojedinačno

Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su obični pijanci. Dijelim te pijance od poštenih građana. Ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s djecom i opet me nitko neće čuvati. Hrabri su kad se napiju i kad su u čoporu. Pozivam ih pojedinačno da dođu u Bužanovu ulicu", izazvao je Bandić prosvjednike.

Rekao je i što će se dogoditi s romskom obitelji koja ratuje s drugom kalašnjikovima. 

"Nitko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne radimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je netko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu", rekao je Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara