Bandić: Stranačkim uhljebima više nije mjesto u politici

Bandić: Stranačkim uhljebima više nije mjesto u politici
Foto: Hina

KANDIDATI liste Stranke rada i solidarnosti za izbore za Europski parlament su pozvali građane da glasaju za kandidate koji će raditi na ostvarivanju bolje zajedničke budućnosti te poručili kako stručni i obrazovani u parlamentu mogu učiniti puno više za Hrvatsku.

"Sposobnost će pobijediti podobne, a kompetencija i struka stranačke uhljebe. Ovi ljudi su svojim karijerama i referencama ovom gradu i ovoj zemlji zalog hrvatskog znanja, rada, solidarnosti i zajedništva. Mi u Zagrebu živimo europske vrijednosti, a to ćemo sutra, zahvaljujući ovim ljudima ovdje, živjeti u cijeloj Hrvatskoj i Europi", poručio je u četvrtak u Zagrebu na predizbornom predstavljanju kandidata za izbore za Europski parlament predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

"Hrvatski interesi bit će iznad uskih stranačkih interesa", poručio je Bandić te kazao kako stranačkim uhljebima više nije mjesto u politici.

Pozvali na što brojniji izlazak

Kandidati za izbore za Europski parlament Stranke rada i solidarnosti u četvrtak su se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu predstavili građanima te pozvali na što brojniji izlazak na izbore za Europski parlament.

"Ono što mi svi možemo sada, u nedjelju, jest da izaberemo najbolje", poručila je nositeljica liste Stranke rada i solidarnosti Martina Bienenfeld te dodala kako kandidati ove liste "sigurno mogu u sljedećih pet godina i u Bruxellesu i Strasbourgu napraviti za nas puno više".

Posebno su istaknuli svoju stručnosti u pojedinim znanstvenim područjima kao ključ uspjeha u djelovanju za ostvarivanje hrvatskih interesa i bolje budućnosti.

"Želite li u Europu poslati znanje i srce za Hrvatsku, vaša je prilika ovdje", poručila je Gordana Rusak

"Hrvatska je iscrpljena iz ovih politika koje su do sada bile na nacionalnim razinama", rekao je osmi na listi, Hrvoje Burić, te pozvao glasače da daju priliku novim i stručnim snagama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara