Brkić kritizirao Pupovca zbog odlaska u Bačku Palanku

Brkić kritizirao Pupovca zbog odlaska u Bačku Palanku
Foto: HRT

ZASTUPNICI izabrani u sabor moraju biti odgovorni prema onima koji su ih izabrali, pa tako i Milorad Pupovac, poručio je potpredsjednik sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić komentirajući Pupovčev odlazak u Bačku Palanku, na kojoj je srpski predsjednik Aleksandar Vučić Hrvatsku usporedio s Hitlerovom Njemačkom.

Pupovčeva pojava u Bačkoj Palanci, "uz one izrečene izjave, itekako moramo znati da mi koji smo izabrani u sabor, koji koristimo benefite hrvatske države, koja je stvorena na žrtvi hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu, moramo imati odgovornost prema onima koji su nas izabrali, pa tako i Pupovac", rekao je Brkić novinarima u saboru.

Kad (Pupovac) koristi benefite, mora imati odgovornost prema onima koji su ga izabrali, mora biti svjestan činjenice da je zastupnik u saboru, poručio je Brkić, ne sporeći da Pupovac, kao i ostali građani, može ići gdje god hoće.

"Hrvatska je slobodna zemlja, članica EU-a, svi građani Hrvatske su ujedno i građani EU-a, imamo putovnice, svatko može putovati, hvala Bogu prošla su vremena kad nismo smjeli, tako i Pupovac može ići u Bačku Palanku, gdje god hoće", kazao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara