Buličić: Nisam iznenađen odlukom o isključenju

SPLITSKI dogradonačelnik Miroslav Buličić izjavio je kako nije iznenađen odlukom Statutarne komisije Županijskog HSLS-a o njegovu isključenju.

"Neću se žaliti jer to nema smisla, a takvu sam odluku očekivao, premda sam želio da pred Statutarnom komisijom, dakle, pred više ljudi, predsjednik stranke Dražen Budiša i ja iznesemo svoja stajališta o događajima u splitskom HSLS-u u zadnje dvije godine. To se, međutim, nije ostvarilo, ali ja se nisam promijenio nego HSLS", kazao je Buličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na upit hoće li sada u neku drugu stranku, odgovorio je da će pristupiti najvjerojatnije stranci liberalna usmjerenja, ali da još nije odlučio.

Malo vijeće HSLS-a donijelo je odluku o raskidu koalicije u gradskoj vlasti sa SDP-om na čelu te zatražilo od svih članova HSLS-a u izvršnoj vlasti da podnesu ostavke na svoje dužnosti, no to je Buličić odbio.

Buličić je sada na dužnosti splitskoga dogradonačelnika. Do lani je bio predsjednik gradskog ogranka HSLS-a, u dva mandata član Velikog vijeća, a u tri mandata i gradski vijećnik iz HSLS-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara