Detalji napada u Zagrebu: Potpuno pijan izbo muškarce u kafiću, uhvaćen je

Detalji napada u Zagrebu: Potpuno pijan izbo muškarce u kafiću, uhvaćen je
Screenshot, Video: Čitatelji indexa

SINOĆ je u kafiću na Savskoj cesti u Zagrebu došlo do fizičkog sukoba u kojem su dvije osobe ozlijeđene. Dva muškarca su ozlijeđena noževima, a o svemu se jutros oglasila policija.

"Jučer, 16. veljače oko 18.40 sati na Trešnjevci, Savska cesta, u ugostiteljskom objektu, 31-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,29 g/kg) sukobio se s dvojicom muškaraca (33, 38) prvo verbalno, a potom i fizički nakon čega im je oštrim predmetom nanio ozljede. Kolima hitne medicinske pomoći 33-godišnjak je prevezen u KB Sveti Duh, dok je 38-godišnjak prevezen u KBC Sestre milosrdnice", objavila je policija.

Napadač uhvaćen

Napadač je pobjegao s mjesta događaja, ali je ubrzo uhvaćen.

"Obojica su teško ozlijeđeni, a osumnjičeni se nakon sukoba udaljio s mjesta događaja. Policijski službenici dali su se u potragu za njim te ga ubrzo uhitili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku", objavila je policija.

Podsjetimo, kako smo sinoć pisali, nakon fizičkog obračuna u kafiću Woody, sukob se nastavio na ulici. Napadač je nožem izbo dvojicu muškaraca. Onda ih je lovio na ulici, među prolaznicima u inače prilično prometnoj Savskoj ulici. Muškarci su se razdvojili, svatko je bježao u svom smjeru, a na kraju se i napadač udaljio.

Na snimci koju smo dobili od svjedoka događaja čuje se kako izbodeni muškarci zapomažu pred hitnom. Jedan od njih govori: "Pomozite, ljudi, iskrvarit ću!" Njemu je ruka bila potpuno krvava. Muškarci su djelatnicima Hitne govorili: "Mi smo cugali, ali nikoga nismo napali."

Svjedok s kojim smo razgovarali prošao je ulicom na kraju obračuna. Među dvojicom izbodenih prepoznao je poznanika.

"Napali su nas, izboli su nas, iskrvarit ću"

"Koliko znam, konobar je u jednom restoranu. Nije agresivan, ne traži sukob. Konobar je, ima dijete i obiteljski je čovjek. Bio sam prolazio cestom i vidim dvoje krvavih ljudi na cesti. Pomislio sam: 'Pa što se to događa?" I onda si vidim poznanika izbodenog. Pitam: 'Što je bilo?' On odgovara: 'Napali su nas, izboli su nas. Iskrvarit ću", ispričao nam je svjedok užasnut prizorom.

"To je krvi bilo po podu, ježim se još uvijek. Kad sam gledao da ih ja prevezem u bolnicu, taman smo čuli hitnu. Oni su pričali da su se potukli i da su ih izboli. Jedan je uboden u trbuh, a drugi je izboden po ruci. Fali mu komad mesa i razrezana mu je ruka prema dolje. Dobili su i po licu. Oni su bili tamo i pili, ali kažu da nisu nikoga napali, nego da su oni napadnuti", ispričao je za Index svjedok koji se našao na mjestu događaja i šokirao kada je među dvojicom izbodenih prepoznao svog poznanika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara