FOTO Obišli smo sva gradilišta: Bandić i ove godine usred ljeta raskopao cijeli Zagreb

FOTO Obišli smo sva gradilišta: Bandić i ove godine usred ljeta raskopao cijeli Zagreb

Foto: Index

PROŠIRENI komadić Branimirove je konačno otvoren, desetak godina nakon što im je gradonačelnik Milan Bandić obećao da će nesmetano voziti od Šubićeve do Heinzeleove.

Prvi dio je otvorio pred prošle lokalne izbore 2017. godine, uoči parlamentarnih 2016. požurio je s preostalim dijelom. Oko preskupih fontani na Aveniji Hrvatske bratske zajednice također se konačno nesmetano vozi.

No, to ne znači da je s radovima u Zagrebu završeno. Ljeto je tradicionalno vrijeme cestovnih radova u Zagrebu. Gradonačelnik u zoru obilazi ulice i pretvara se da je svaki kilogram asfalta osobno nanio.

Ove godine radovi su mu još važniji jer su mu jedina šansa da pokaže da postoji neki razlog da ga se iz zagrebačkog gradonačelnika unaprijedi u ministra ili premijera, kako bi on želio.

Obišli smo gradilišta na kojima se ovih dana radi i ako se i vi kojim slučajem nađete na cestama kojima ne možete proći sjetite se da su svi radovi na cestama još jedne godine utrpani u samo dva ljetna mjeseca. Da biste ih primijetili i sjetili se tko to sve radi za vaše dobro. I dobro svog izbornog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara