Fred Matić: Ili sam postavio ljestvicu previsoko ili sam budala

Fred Matić: Ili sam postavio ljestvicu previsoko ili sam budala

Foto: Hina

MINISTARSTVO branitelja već mjesec dana nema ministra, a tu je činjenicu prokomentirao bivši ministar tog resora, čiju su smjenu više od godinu dana zahtijevali šatoraši u Savskoj 66.

Predrag Matić, koji je tijekom posljednjih godinu dana mandata više puta izvrijeđan i izviždan od strane veterana okupljenih u Savskoj 66 te koji je rekao kako takvu poziciju više nikad ne bi prihvatio, iznenađen je činjenicom da je ministarstvo i dalje bez čelnog čovjeka.

"Ili sam postavio ljestvicu previsoko, ili sam jedina budala koja je prihvatila taj posao", rekao je Matić, prenosi N1.

Karamarko mimo procedure kandidirao Brkića

Podsjetimo, na čelo ministarstva branitelja prvotno je postavljen Mijo Crnoja, koji je ubrzo dao ostavku pod pritiscima zbog činjenice da godinama vara državu tako što je prijavljen na adresi u Samoboru, a zapravo živi u Zagrebu.

Trenutno se priča o tek jednom kandidatu, HDZ-ovom glavnom tajniku Milijanu Brkiću, čija je karijera umrljana plagiranjem diplomskog rata, zbog čega bi uskoro mogao ostati bez diplome Visoke policijske škole.

Tomislav Karamarko stranačkog je kolegu i prijatelja, mimo procedure i Vijeća za suradnju, preko medija Brkića kandidirao za ministra branitelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara