HDZ osuđuje verbalni napad Antunović na Glavaša

KLUB zastupnika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) u Hrvatskom saboru u priopćio je danas kako "najoštrije osuđuje prošlotjedni neprihvatljivi verbalni napad Željke Antunović, zamjenice predsjednika SDP-a, na saborskog zastupnika HDZa Branimira Glavaša".

"Kanonada uvreda iz saborskih klupa te riječi poput divljak, nasilnik, bezobraznik koji hoda naouružan i to od zamjenice predsjednika SDP-a nikako ne pridonose demokraciji i HDZ je najoštrije osuđuje", ističe se u priopćenju Kluba zastupnika HDZ-a.

Također navode da drže nedopustivim zamjenu nedostatka argumenata uvredama bez obzira na to tko ih izriče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"HDZ je uvjeren da će SDP pronaći unutarnje snage za civilizirani i demokratski prihvatljiv javni nastup lišen uvreda i neargumentiranih napada i insinuacija", stoji u priopćenju kojeg je potpisao Luka Bebić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a.

Do svađe između Željke Antunović i Branimira Glavaša došlo je prošlog tjedna kada se Antunović usprotivila prijedlogu saborskog Odbora za izbor i imenovanja da Glavaš uđe u istražno povjerenstvo koje bi trebalo utvrditi sve činjenice vezane uz jamstva koje je bivša vlada davala kreditorima za riječko brodogradilište "Viktor Lenac".Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara