HDZ: Spas "Viktora Lenca" u udruživanju kvarnerskih brodogradilišta

PREDSJEDNIK povjerenstva HDZ-a za Primorskogoransku županiju, Vladimir Vranković, izjavio je danas na konferenciji za novinstvo da je "spas Viktora Lenca u udruživanju kvarnerskih brodogradilišta sa strogom specijalizacijom, pri čemu bi se Lenac vrati svojoj temeljnoj remontnoj djelatnosti".

Vranković je ocijenio da Primorsko-goranska županija, koja bi - kako drži - trebala biti jedan od pokretača ekonomskog razvoja Hrvatske, "ne može svojim građanima osigurati ni minimum egzistencijalnih uvjeta".

Dodao je da je stanje takvo zbog nedostatka jasne vizije županijskih vlasti i strategije daljnjeg razvoja, te da je normalno da se u takvim situacijama događaju "katastrofalne posljedice, kao što su Viktor Lenac ili Riječka banka".

Govoreći o projektu Družba Adria, Vranković je rekao da bi on moga donijeti više štete od gospodarske koristi. Ocijenio je da je taj projekt brzopleto i nestručno predstavljen u javnosti.

Predsjednik HDZ-ova povjerenstva za Primorsko-goransku županiju Vladimir Vranković također je najavio da će unutarstranački izbori na županijskoj i gradskoj razini u Rijeci biti održani nakon parlamentarnih izbora.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara