Hitachi Data Systems i Computech objavljuju partnerstvo

HITACHI Data Systems, podružnica u vlasništvu tvrtke Hitachi (NYSE simbol: HIT) sklopit će partnerstvo s tvrtkom Computech, jednom od vodećih hrvatskih tvrtki za integraciju sustava i pružanje IT usluga, kako bi klijentima u Hrvatskoj ponudili Hitachi Data Systems (HDS) Freedom Storage Lightning diskovne podsustave visoke klase i Thunder modularne diskovne podsustave srednje klase.

Ovo se partnerstvo se temelji na Hitachi Data Systems partnerskom programu – TrueNorth™ Solutions Alliance – koji je predstavljen u prosincu 2002. tei kojim se stvaraju nove prilike za rast na hrvatskom tržištu.

"Computech je prvi TrueNorth partner tvrtke Hitachi u Hrvatskoj koji je baziran na novom TrueNorth modelu poslovne suradnje" rekao je Rupert Grafendorfer, direktor poslovanja za srednju i istočnu Europu, u Hitachi Data Systemsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Computech će distribuirati našu 9500 V seriju lokalnim specijaliziranim informatičkim tvrtkama kako bi se prilagodio ubrzanom rastu hrvatskog tržišta u području modularnih diskovnih podsustava. Ovim partnerskim ugovorom osiguravamo hrvatskim kupcima najbolju podršku i uslugu za HDS proizvode."

Ante Barić, direktor tvrtke Computech, dodao je:

"Ovo nam partnerstvo pruža odličnu priliku da u potpunosti zadovoljimo potrebe naših klijenata. Computech je dokazani lider na hrvatskom tržištu u poslovima izgradnje komunikacijske i poslužiteljske infrastrukture, a tu je poziciju postigao kroz partnerstva s tržišnim liderima na području umrežavanja i poslužitelja kao što su Cisco i Sun.

Computech povećava svoj potencijal uspostavljajući partnerstvo s tržišnim liderom u diskovnim podsustavima– HDS-om, što će nam omogućiti da našim klijentima ponudimo dugoročno sigurna IT infrastrukturna rješenja bazirana na najboljim proizvodima u svojoj kategoriji. Naši klijenti će imati velike koristi od napredne tehnologije za diskovne podsustave zajedno s kvalitetnim uslugama instalacije, podrške i održavanja koje nudi tvrtka Computech."

U klijente koji koriste Hitachi diskovne podsustave ubraja se i Gradski zavod za katastar u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara