Hloverka nakon operacije raka dojke: Vratit ću se na HTV

GLAVNA urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak-Srzić jučer je operirala rak dojke. Hlo je nakon operacije za Index rekla da je optimistična i poručila je da će se vratiti na HTV.

Hloverka se ovaj tjedan nije pojavljivala na poslu, a kako doznajemo iz HRT-a, proteklih nekoliko dana na uredničkoj dužnosti mijenja je Dražen Majić.

Glasnogovornik HRT-a Janoš Roemer za Index je rekao kako HRT ne komentira zdravstvene kartone svojih djelatnika te je dodao kako niti pravila kuće ne dozvoljavaju komentiranje informacija koja se tiču zdravstvenog stanja uposlenika HRT-a.

Hloverka je operirana jučer, a u jednu od zagrebačkih bolnica je zaprimljena u ponedjeljak.

Večeras je odgovorila na naš telefonski poziv te je slabim glasom kazala kako se nakon operacije osjeća "bolno".

"Znate kako je nakon operacije. Boli me, ali ne dam se ja. Ovih dana i ne čitam novine, nego sam uzela par knjiga pa se odmaram i oporavljam od operacije", kazala je Hlo za Index.

Dodala je kako se do sada uvijek borila protiv životnih nedaća pa će tako biti i u slučaju ove bolesti za koju "zna već neko vrijeme".

"Optimistična sam. Do sada sam se uvijek borila pa ću tako i dalje. Sigurna sam da ću se vratiti na televiziju", zaključila je Hlo.

I.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara