HNS ima nagradnu igru: Provedi dan s Ivanom Vrdoljakom

HNS ima nagradnu igru: Provedi dan s Ivanom Vrdoljakom
Foto: Facebook (Ivan Vrdoljak)

MLADEŽ HNS-a organizirala je nagradnu igru za svoje članove, a vrijedna je nagrada - cjelodnevno druženje sa šefom stranke Ivanom Vrdoljakom. Da bi se mogli družiti sa šefom stranke, mladež će morati fotografirati Osijek, a njihova fotografija morat će imati najviše lajkova.  

"Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox do 28.11.2018. Sve fotografije bit će objavljene na našem profilu. 10 fotografija s najviše lajkova odvodi autore na dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom", stoji u pozivu na službenoj Facebook stranici mladeži HNS-a.

Cjelodnevno druženje sa šefom stranke ograničeno je samo na one koji imaju više od 18 godina, što jasno stoji u propozicijama ove nagradne igre.

"Za nas ste vi pogled u budućnost i zato vas tražimo da nam kroz svoje oči pokažete kako vi vidite naš Osijek. Pozovite prijatelje iz ulice, ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi grad da podsjete nas a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad. U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina", stoji u Facebook oglasu mladih HNS-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara