HP-ov SMB Mobility Solutions Roadshow

HP-ov SMB Mobility Solutions Roadshow

Na European Mobility Roadshowu, koji je tvrtka Hewlett-Packard organizirala u Beču, prezentirana su nova mobilna rješenja namijenjena malim i srednjim tvrtkama.

U HP-ovom pokretnom centru predstavljena je cijela paleta prijenosnih uređaja, od pisača do mobilnih računala - laptopa, notebooka i dlanovnika. Novinari s područja istočne Europe imali su priliku vidjeti, ali i isprobati, prednosti bežične komunikaciju u uredu.

Predstavljeni novi modeli iPAQ računala (h6340, hx4700) imaju mogućnost bežičnog spajanja putem Bluetootha i/ili WLAN-a, a značajno su sigurniji od prijašnjih modela te imaju vrlo dobre grafičke mogućnosti. S njih se može bežično pristupiti udaljenim podacima te ispisivati direktno na bežične pisače, kao što je predstavljeni maleni Bluetooth HP Deskjet 450wbt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz spomenuta iPAQ računala, među zanimljivijim viđenim noviteteima svakako je HP Compaq nx9030 prijenosno računalo s wireless podrškom.

Od novih pisača predstavljen je HP Color LaserJet 2550 s performansama od 19 stranica u minuti crno-bijelog ispisa i četiri stranice prilikom ispisa u boji. Predstavljen je i uredski pisač HP Business Inkjet 1200, koji je nešto brži i ljepši od svog prethodnika HP Business Inkjeta 1100.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara